www.collbatogic.org


Josep Estradé i Calmet

Nascut a Barcelona el 1953 i resident a Collbató des de 2001. Soc pare de tres filles i un fill.

Soc enginyer industrial per l'Escola Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, branca mecànica.  Durant 16 anys vaig dirigir una empresa de construcció de bancs de proves per a la indústria en general. A més, durant 20 anys vaig desenvolupar la tasca d'enginyer municipal a l'Ajuntament de Sallent (Bages). Actualment em dedico a aplicacions de software pel grup Alstom.

En l'àmbit local opino que el poble està per sobre de qualsevol interès de partit. Per aquest motiu soc al GIC ja que tinc una profunda convicció de que amb gent preparada, il·lusió i treball, lliures de dependències polítiques, és possible un Collbató pròsper i dotat dels serveis que la gent mereix, sense malmetre els seus trets característics, respectant i protegint el medi rural i natural, com a bases del seu futur. Considero que la recuperació de Collbató passa per acabar amb qualsevol tipus d'especulació i interessos personals. L'eina del desenvolupament passa inequívocament per la participació de tothom. 

Vaig ser membre de la Plataforma Cívica per a la Defensa Urbanística de Collbató (DUC) i de Salvem Montserrat, Soc soci de l'Associació Cultural de Montserrat, d'Óminim Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana.

Soc membre co-fundador del GIC. Del 2003 al 2005 vaig ser regidor d'Acció Territorial, Medi Ambient i Patrimoni i vaig dedicar els esforços a impulsar el Pla Estratègic, a l'ampliació del Parc Natural ia la creació del Parc Rural..

Els meus"hobbies" són: el muntanyisme, la natura i la música. Ah!, i sofert "perico" i per tant acostumat a patir.

E-mail: jestrade arroba collbatogic.org

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal