www.collbatogic.org


Elíes Rogent i Albiol 

Nascut a Barcelona el 1950 i resident a Collbató des de "sempre". Advocat. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona el 1973. Ha cursat estudis complementaris de llengua, literatura i Dret Civil a les Universitats de Perugia i Siena (Itàlia); Estudis Superiors de Dret Comparat a la Universitat de Strasbourg  (França) i a la Universitat d'Uppsala (Suècia) i cursos de Doctorat en Justícia Constitucional i Drets Humans a la Facultat de Dret la Universitat Ramon Llull/ESADE (Barcelona).  

A més d'exercir d'Advocat es dedica a la docència: ha estat professor de Dret Civil al FERT (1980-82); professor de Teoria del Dret a la Universitat Ramon Llull/ESADE (1996-1999); des de 1993 és professor associat del Departament de Ciència Política i Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona; i des de 1993  imparteix classes de Drets Humans i Deontologia professional a l'Escola de Policia de Catalunya (EPC) de la que n'és membre del Consell Pedagògic des de 1992. 

Des de 1984 fins el 1993 va prestar serveis a la Institució del Síndic de Greuges de Catalunya en la que va ocupar els càrrecs d'Assessor d'Àrea, Cap de Gabinet, Adjunt i Síndic en Funcions. 

Des de 1990, com a col·laborador extern de Nacions Unides/ONU, ha estat mediador en la supervisió dels tractats de pau dels conflictes armats de El Salvador, Nicaragua i Guatemala.  

El 1974 va iniciar una col·lecció d'Instruments musicals, especialment de música popular, i fins a l'actualitat n'ha recopilat prop de cinc-cents de tot el món. Aquesta col·lecció, a l'espera de poder algun dia, tenir un MUSEU DE L'ORGUE I DELS INSTRUMENTS a Collbató, és en dipòsit a l'Escola de Música d'Esparreguera per tal que els estudiants de música puguin aprendre les diferents formes i maneres de fer-se els instruments musicals i de com fer-los sonar.

El 14 de juny de 2003 va ser proclamat Alcalde de Collbató i en la fase fundacional de GIC va ser el seu president.

E-mail: erogent@icab.es

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal