www.collbatogic.org


Joan Palomeras

En Joan Palomeras i Anglada va néixer a Sales de Llierca (Garrotxa) a l'any 1959. Està casat i té dos fills. Treballa de mestre. 

S'ha integrat al GIC perquè estima Collbató i aquest amor no li permet quedar-se indiferent a l'hora d'aportar el seu gra de sorra en les reflexions i debats d'aquesta associació. També s'hi ha integrat pel seu caràcter obert, dialogant i democràtic.  Collbató està dins d'un procés de creixement espectacular. Els seu futur restarà marcat en part per les actuacions , dels últims anys i també per moltes de les decisions que es prenguin en la propera dècada. Després, segons com s'actuï o com es permeti que es desenvolupi el poble, poca cosa s'hi podrà fer. 

El seu model de poble, és el d'un poble a on la gent hi visqui feliç, s'hi trobi bé i tingui un ampli ventall de possibilitats de portar una vida participativa. Vol un poble que tingui els serveis que li corresponen i que es mereix. Li agradaria que continués essent un poble divers, dialogant, cohesionat, verd (integrat i respectuós de fet i d'esperit al Parc Natural de Montserrat amb tot el què comporta). 

Li agradaria que des de les diferents administracions públiques del nostre País (Catalunya), es canviés el tracte vers aquests municipis que per les seves particularitats d'entorn natural convé mimar i conservar. Les lleis de protecció no només estan per no permetre un seguit d'actuacions, sinó que han de discriminar en positiu, aquests municipis dels parcs naturals i d'àrees d'especial interès. Tenen el dret a ser tractats d'una manera específica . No pot ser que la major part dels beneficis de Montserrat i del seu Parc Natural es quedin al voltant del Monestir. Els 4 Portals de Montserrat de recent creació demanem ser escoltats i també un grau de participació més alt.

Li agradaria que els collbatonins i les collbatonines escoltessin totes les propostes i que fossin capaços de triar les millors pel nostre poble independentment del grup que les proposés. Seria convenient i desitjable , treballar junts. 

UN BON CLIMA ÉS ESSENCIAL PEL PRESENT I FUTUR DE COLLBATÓ.

És President del Grup d'Independents de Collbató

E-Mail: jpalomer@collbatogic.org

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal