www.collbatogic.org


Mònica Martínez Rillo

Nascuda a Barcelona en novembre de 1973. I al juny de 2010, en vaig traslladar amb la meva família, a viure a Collbató. Per nosaltres un poble mig desconegut en el que no coneixíem a ningú, però que el seu encant i vida ens va cautivar i el vam triar per viure.

Sóc comptable, però també tinc estudis d'art dramàtic al Col.legi del teatre de Barcelona. Dos professions molt diferents però que he combinat des de... joveneta.

He treballat com a comptable i/o responsable d'administració en diverses empreses. I la meva tria ha estat centrar-me i procurar fer economia social. Actualment sóc sòcia autònoma treballadora d'Arç corredoria d'assegurances, portant l'àrea de producció.

He portat diferents produccions teatrals, conta contes d'adults i sobretot, mestre de veu, energia i teatre per nens i joves, titulada.

Socialment sempre he estat activa, participant en projectes i entitats socio educatius del meu entorn. Actualment en Collbató, participo com a directora de teatre en l'Associació teatral La Forja, participant en el que puc amb l'ANC, sòcia dels 4.000peus, i amb bastant contacte amb els centres educatius del poble gràcies als meus dos fills.

E-mail: momirillo0 arroba gmail.com

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal