www.collbatogic.org


L'aprovaci provisional de la zona industrial: una burla vers els ciutadans
El passat divendres, 16 de maig, amb els vots favorables de PSC i CiU, labstenci dERC i el vot contrari del GIC es va aprovar provisionalment lampliaci a 28 hectrees de la zona industrial de Collbat al temps que es van desestimar les ms de 1.200 allegacions de venes i vens de Collbat i de diverses Entitats. Lajuntament no ha incorporat cap dels arguments recollits en les allegacions manifestant aix el menyspreu ms absolut per les preocupacions dels vens als que ni tant sols pensa contestar individualment. Tamb ha fet cas oms de les condicions imposades pel Departament de Medi Ambient, mantenint lalada reguladora de les naus en 12 metres i la permissivitat per a la installaci dindstries contaminants i perilloses de lannex II-1 de la Llei (veure quadre d'activitats admeses ).
Shan menyspreat tamb els propis tcnics municipals que havien ems informes negatius i concretament, en relaci al Tcnic de Medi Ambient, lajuntament lacusa de "manca de rigor tcnic" (veure comentari). Tamb es fa cas oms de la decisi del Consell Municipal de Medi Ambient quan es diu que, malgrat haver-se pronunciat en contra del projecte per 10 vots a 7 (5 dels quals sn regidors del PSC o CiU), aix no vol dir que el Consell desestims el projecte ja que no va assolir la majoria necessria. Obvia igualment que la crisi del sector industrial no augura res de bo per una zona destinada a 200 naus industrials i que el Pla Territorial Metropolit proposa qualificar Les Ginesteres com a zona despecial protecci de la vinya.
El GIC continuarem a partir dara amb les accions necessries davant dels Organismes, les Institucions i la justcia per aturar aquest projecte.

Intervenci del portaveu del GIC
Acord del ple
Llista d'activitats permeses
19-05-2008
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal