www.collbatogic.org


Josefina no era profeta: les pudors ja han arribat a Collbató
Són ja molts veïns que han detectat que sovint, a darrera hora de la tarda, una intensa i desagradable pudor arriba a Collbató. Es tracta d’una pudor com de “deixalles”, alguns diuen “cremades”. Molt ens temem que aquestes pudors provenen de la gran ampliació que els darrers dos anys s’ha produït de l’abocador de Can Mata a Hostalets de Pierola, pudor que en opinió de l’anterior equip de govern “no afectaria” mai a Collbató.

El problema és que encara es podria intensificar més si, com es diu, en el propers mesos els sobrants de l’abocador de Cerdanyola que tants problemes ha originat van a parar a Hostalets.

Ja l’any 2009 el GIC va portar una moció al ple demanant que l’ajuntament de Collbató s’adherís a una moció de diversos municipis afectats en la que s’exigia el màxim de garanties, indemnitzacions pels afectats i una data de tancament de l’abocador. La resposta literal de Josefina Martínez, que consta en acta del ple de 16 de març de 2009 va ser acusar-nos de “manipuladors” i que Collbató no estava afectat per l’ampliació de l’abocador. (veure còpia de l’acta del ple). Malgrat aquesta resposta la moció es va aprovar, no sabem si traient o no l’al•lusió a Collbató com va exigir l’alcaldessa per tal de donar suport a la moció.

En el passat ple de setembre de 2011 els nostres regidors han preguntat pel tema i ens han dit que també ho han detectat i ja investigaran. Els hi anirem recordant.

Extracte de l'acta del ple de març de 2009
Noticia el punt
Pregunta al Ple
22-09-2011
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal