www.collbatogic.org


Josefina no era profeta: les pudors ja han arribat a Collbat
Sn ja molts vens que han detectat que sovint, a darrera hora de la tarda, una intensa i desagradable pudor arriba a Collbat. Es tracta duna pudor com de deixalles, alguns diuen cremades. Molt ens temem que aquestes pudors provenen de la gran ampliaci que els darrers dos anys sha produt de labocador de Can Mata a Hostalets de Pierola, pudor que en opini de lanterior equip de govern no afectaria mai a Collbat.

El problema s que encara es podria intensificar ms si, com es diu, en el propers mesos els sobrants de labocador de Cerdanyola que tants problemes ha originat van a parar a Hostalets.

Ja lany 2009 el GIC va portar una moci al ple demanant que lajuntament de Collbat sadhers a una moci de diversos municipis afectats en la que sexigia el mxim de garanties, indemnitzacions pels afectats i una data de tancament de labocador. La resposta literal de Josefina Martnez, que consta en acta del ple de 16 de mar de 2009 va ser acusar-nos de manipuladors i que Collbat no estava afectat per lampliaci de labocador. (veure cpia de lacta del ple). Malgrat aquesta resposta la moci es va aprovar, no sabem si traient o no lallusi a Collbat com va exigir lalcaldessa per tal de donar suport a la moci.

En el passat ple de setembre de 2011 els nostres regidors han preguntat pel tema i ens han dit que tamb ho han detectat i ja investigaran. Els hi anirem recordant.

Extracte de l'acta del ple de mar de 2009
Noticia el punt
Pregunta al Ple
22-09-2011
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal