www.collbatogic.org


El Collbat que ens ve
Sembla ser que, per fi, les coses es poden comenar a fer millor en aquest poble. Com es ja conegut, fa uns mesos lequip de govern va iniciar la revisi del pla general de Collbat aprovant un document-base, lavan del POUM, que estava ple de deficincies i en poc o res complia amb all que els collbatonins han expressat en diverses ocasions i que majoritriament volen mantenir: un poble allunyat del creixement incontrolat i que respecti la seva gent, el seu patrimoni i el seu entorn natural.

Finalment, a petici del GIC i els altres grups de loposici, lequip de govern ha acceptat modificar el Programa de Participaci que van aprovar i crear un Consell Assessor integrat per tots els grups municipals i per vens de Collbat, que tindr la missi de reconduir aquest nou pla urbanstic tant a nivell de definici de poble com per garantir la mxima participaci.

El GIC hi serem defensant all que sempre hem defensat: una participaci efectiva i dissenyar un poble basat en la lgica que fugi definitivament del ja, afortunadament obsolet, urbanisme del totxo pel totxo, aquest urbanisme que durant els darrers anys sha fonamentat exclusivament en saturar el territori dabsurdes promocions immobiliries a la mida de promotors i banquers amics i de les seves nsies de negoci i que ens ha portat a una crisi sense precedents.

La primera tasca daquest Consell ser doncs rellegir el document-base per tal desmenar un munt dactuacions que tornaven a caure en el mateix parany de sempre i que ens portaven a un creixement brutal (10.000 habitants) i a ms destrucci del territori: blocs de pisos esquitxant tot el municipi, invasi de zones agrcoles de gran inters (Ginesteres, Cal Po, Pre-Parc...), greus afectacions despais urbans molt sensibles (Pujolet, Font del Cdol, Avinguda del Centenari...), etc. Si lequip de govern vol escoltar i rectificar segur que entre tots ens en sortirem.

A la secci especfica dedicada al POUM hi trobareu tota la documentaci relativa al POUM aix com un formulari per tal que ens feu arribar les vostres propostes, suggeriments i opinions o per apuntar-vos als Grups de Treball que es vagin constituint durant la fase de participaci.

Proposta GIC-ERC-PP de Programa de Participaci
Enlla pgina POUM
28-03-2013
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal