www.collbatogic.org


Comunicat relatiu a la sentncia del TSJC que anula l'ampliaci de la zona industrial
El passat 31 de maig l'Associaci Cultural Montserrat, representada pel seu president Jordi Serra, Salvem Montserrat representada pel seu portaveu Manel Rivero i el GIC representat pel seu president Josep Estrad, van donar una roda de premsa davant diversos mitjans de comunicaci per valorar la recent sentncia del TSJC que anulla la modificaci del PGOU de Collbat relativa a lampliaci de la zona industrail Les Ginesteres. La roda de premsa va comptar tamb amb Eduard de Ribot, ladvocat que ha portat el recurs contencis administratiu qui va explicar els detalls de la sentncia.

Jordi Serra va donar lectura a un comunicat conjunt on es felicita a tots els vens de Collbat que han lluitat aquests darrers sis anys contra un projecte que amenaava el medi ambient, la qualitat de vida i el futur econmic del municipi", es demana que els politics locals "assumeixin la seva responsabilitat en aquest conflicte i presentin disculpes al poble de Collbat per la desviaci de poder que van cometre. El comunicat demana tamb que a partir dara les qestions d'mbit municipal d'inters general es resolguin per consens, de manera participativa i dialogada i amb el benestar del poble i de les generacions futures com a nic objectiu.

El comunicat acaba manifestant: Volem aprofitar el canvi d'etapa que suposa la sentncia per fer una crida a grups poltics, entitats i vens perqu tots junts, sense excepci, busquem alternatives econmiques que ajudin a fer prosperar el municipi de Collbat. Entenem que aquestes alternatives sn possibles i s'han de basar en el principal actiu que t el municipi: el seu patrimoni natural, cultural i histric, que singularitza Collbat i el converteix en un territori amb grans possibilitats de desenvolupament.

El resum informatiu sha ems pels serveis informatius de TV3. Per la seva banda el programa de Josep Cun de 8TV va connectar en directe amb Collbat per oferir la valoraci sobre el terreny.

Agram la difusi feta pels diversos mitjans de comunicaci durant aquests darrers sis anys.

Foto: Antoni Claret

Comunicat conjunt
Video emisi 8TV
Video Noticies TV3
01-06-2013
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal