www.collbatogic.org


Comunicat relatiu a la sentència del TSJC que anula l'ampliació de la zona industrial
El passat 31 de maig l'Associació Cultural Montserrat, representada pel seu president Jordi Serra, Salvem Montserrat representada pel seu portaveu Manel Rivero i el GIC representat pel seu president Josep Estradé, van donar una roda de premsa davant diversos mitjans de comunicació per valorar la recent sentència del TSJC que anul•la la modificació del PGOU de Collbató relativa a l’ampliació de la zona industrail Les Ginesteres. La roda de premsa va comptar també amb Eduard de Ribot, l’advocat que ha portat el recurs contenciós administratiu qui va explicar els detalls de la sentència.

Jordi Serra va donar lectura a un comunicat conjunt on es felicita a “tots els veïns de Collbató que han lluitat aquests darrers sis anys contra un projecte que amenaçava el medi ambient, la qualitat de vida i el futur econòmic del municipi", es demana que els politics locals "assumeixin la seva responsabilitat en aquest conflicte” i presentin “disculpes al poble de Collbató per la desviació de poder que van cometre”. El comunicat demana també que a partir d’ara “les qüestions d'àmbit municipal d'interès general es resolguin per consens, de manera participativa i dialogada i amb el benestar del poble i de les generacions futures com a únic objectiu”.

El comunicat acaba manifestant: “Volem aprofitar el canvi d'etapa que suposa la sentència per fer una crida a grups polítics, entitats i veïns perquè tots junts, sense excepció, busquem alternatives econòmiques que ajudin a fer prosperar el municipi de Collbató. Entenem que aquestes alternatives són possibles i s'han de basar en el principal actiu que té el municipi: el seu patrimoni natural, cultural i històric, que singularitza Collbató i el converteix en un territori amb grans possibilitats de desenvolupament.”

El resum informatiu s’ha emès pels serveis informatius de TV3. Per la seva banda el programa de Josep Cuní de 8TV va connectar en directe amb Collbató per oferir la valoració sobre el terreny.

Agraïm la difusió feta pels diversos mitjans de comunicació durant aquests darrers sis anys.

Foto: Antoni Claret

Comunicat conjunt
Video emisió 8TV
Video Noticies TV3
01-06-2013
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal