www.collbatogic.org


Vens de Collbat presenten una denncia per les males olors de l'Ecoparc
17 venes i vens de Collbat, farts de les males olors que arriben provinents de l'Ecoparc d'Hostalets, van presentar el passat 27 de juliol una denncia davant els Mossos d'Esquadra. En aquesta denncia els vens manifesten: El fet s que estem veient greument pertorbada la nostre vida quotidiana especialment en els mesos destiu, alhora que temem pels efectes nocius per la salut que poden tenir algunes de les emissions, com seria el cas de lemissi de formaldehids o altres contaminants que ja han estat detectats ens installacions similars, com el cas de Cerdanyola o Montcada, compostos que han estat declarats cancergens per la OMS.

Lobjectiu de la denncia s incidir en lafectaci per les persones daquestes emissions siguin o no siguin demostradament txiques ja que ladministraci acostuma a respondre que les males olors per s soles no sn illegals: ...ens trobem en una situaci de total indefensi ja que les nostres interpellacions personals a travs dels nostres interlocutors municipals, sempre obtenen la resposta de que ladministraci superior responsable, el Departament de Medi Ambient, recorre a largument que cal demostrar la toxicitat de laire. Per aix sinsisteix en que: independentment del grau de toxicitat que puguin tenir aquests compostos, la simple coexistncia amb aquesta pudor est tenint evidents i notoris efectes nocius per la salut i qualitat de vida de les persones ms sensibles del nostre entorn familiar, aix com a propietaris de locals pblics, com bars i restaurants, que veuen greument afectat el seu negoci com s el cas dun dels sotasignats.

La denncia explica les franges horries en qu es produeixen habitualment les pudors. Tamb es fa ress de que el Ple de lAjuntament ja va fer, lany 2012, una declaraci de MUNICIPI AFECTAT PER LABOCADOR I ECOPARC, i sindica que L'nica resposta que sabem sha obtingut per part dels responsables de lECOPARC ha estat sempre la mateixa: avaries en els biofiltres o operacions de manteniment.

Accions front les males olors de l'Ecoparc (17-07-2015)
Collbat es declara municipi afectat per labocador de Can Mata (24-06-2012)
Les pudors ja han arribat a Collbat (22-09-2011)
27-07-2015
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal