www.collbatogic.org


Accions conjuntes contra les pudors de l'Ecoparc d'Hostalets
Fa ja gaireb 7 anys que els regidors del GIC vam anunciar els problemes que es derivarien com a conseqncia de les ampliacions de labocador i de la installaci de lEcoparc dHostalets de Pierola. La llavors alcaldessa socialista ens va acusar de manipuladors i va afirmar que Collbat no estaria mai afectat per males olors. Els temps li va treure la ra i malauradament ens la va donar a nosaltres. El 2009 vam aconseguir que saprovs una moci on ja es considerava Collbat com a municipi afectat per res es va fer a nivell poltic, mentre altres ajuntaments vens feien accions i obtenien indemnitzacions.

Un collectiu de vens de Collbat, farts de les constants pudors, van prendre la iniciativa i a mitjans de 2015 van presentar una denuncia a lrea de Medi Ambient dels Mossos dEsquadra que actualment est en fase dinvestigaci.

Amb lentrada del nou equip de govern a Collbat, sha posat fil a lagulla i el passat dia 16 de febrer, lalcalde Miquel Sol i el nostre regidor de Medi Ambient Jordi Serra es van reunir amb els alcaldes de Masquefa i Esparreguera per fer front com contra aquestes installacions i exigir solucions immediates i definitives que posin fi als problemes de les males olors, a la contaminaci lumnica i a limpacte paisatgstic, per preservar la salut dels vens i el medi ambient de la zona. Tanmateix reclamen un calendari al tancament de les installacions. Aqu podeu llegar la Declaraci conjunta dels alcaldes de Collbat, Esparreguera i Masquefa, envers les males olors provinents dels abocadors de can mata i lecoparc4

16-02-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal