www.collbatogic.org


Accions conjuntes contra les pudors de l'Ecoparc d'Hostalets
Fa ja gairebé 7 anys que els regidors del GIC vam anunciar els problemes que es derivarien com a conseqüència de les ampliacions de l’abocador i de la instal•lació de l’Ecoparc d’Hostalets de Pierola. La llavors alcaldessa socialista ens va acusar de “manipuladors” i va afirmar que Collbató no estaria mai afectat per males olors. Els temps li va treure la raó i malauradament ens la va donar a nosaltres. El 2009 vam aconseguir que s’aprovés una moció on ja es considerava Collbató com a municipi afectat però res es va fer a nivell polític, mentre altres ajuntaments veïns feien accions i obtenien indemnitzacions.

Un col•lectiu de veïns de Collbató, farts de les constants pudors, van prendre la iniciativa i a mitjans de 2015 van presentar una denuncia a l’Àrea de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra que actualment està en fase d’investigació.

Amb l’entrada del nou equip de govern a Collbató, s’ha posat fil a l’agulla i el passat dia 16 de febrer, l’alcalde Miquel Solà i el nostre regidor de Medi Ambient Jordi Serra es van reunir amb els alcaldes de Masquefa i Esparreguera per fer front comú contra aquestes instal•lacions i exigir “solucions immediates i definitives que posin fi als problemes de les males olors, a la contaminació lumínica i a l’impacte paisatgístic, per preservar la salut dels veïns i el medi ambient de la zona”. Tanmateix reclamen un “calendari al tancament de les instal•lacions.“ Aquí podeu llegar la “Declaració conjunta dels alcaldes de Collbató, Esparreguera i Masquefa, envers les males olors provinents dels abocadors de can mata i l’ecoparc4”

16-02-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal