www.collbatogic.org


El grup municipal del GIC canvia de nom i recupera els orgens
Per mplia decisi de lAssemblea del GIC, celebrada el passat 12 de juny, i tamb a petici de la prctica totalitat dels membres de la candidatura, el GIC ha iniciat els trmits pel canvi de nom del seu grup municipal que passar a ser simplement GIC-E.

Es tracta aix de recuperar els orgens: un grup de vens sense vinculaci poltica que lany 2002 es van unir amb la idea dacollir en un projecte com totes les persones de Collbat que desitjaven un govern municipal que, sobretot, defenss els valors mediambientals, patrimonials i culturals del poble. Va nixer aix una associaci cultural i social per treballar els valors de justcia i equitat, preservar el medi ambient i el patrimoni.

En les darreres eleccions municipals vam tenir la capacitat dapropar-nos a altres formacions simpatitzants amb els nostres principis i objectius, fins al punt dagafar la nomenclatura de GIC- FEM COLLBAT-E. Durant aquest primer any de govern, aquesta uni de noves persones al dia a dia i gesti de lassociaci, han portat a ampliar els objectius i valors de lassociaci, enfortint els seus principis bsics, que sn: Transparncia, participaci, tica, racionalitzaci, professionalitat, proximitat i comproms amb el pas, fins el punt de creure cada dia ms en tot plegat, sentint-se tothom ms a prop i ms GIC, en benefici i per un Collbat millor, si cap, motivats i preocupats, en i per totes les rees que engloben les necessitats de Collbat, actualment al costat dels nostres companys dequip de govern dERC i CDC.

Aquesta fora i sentit, han fet un GIC ms gran, ampli, viu i fort, deixant la nomenclatura GIC-FEM COLLBAT sense sentit de ser ja que podia distorsionar el carcter independent que sempre ha prevalgut en la candidatura. Entenem que la nostre fora ha de ser des del nou GIC. s per tot aix que GIC, torna a presentar-se com a tal, amb la seva anterior i originaria imatge i nomenclatura. Tots/es som GIC. I diem junts, des del mateix grup GIC, SOM-HI!

14-06-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal