www.collbatogic.org


El grup municipal del GIC canvia de nom i recupera els orígens
Per àmplia decisió de l’Assemblea del GIC, celebrada el passat 12 de juny, i també a petició de la pràctica totalitat dels membres de la candidatura, el GIC ha iniciat els tràmits pel canvi de nom del seu grup municipal que passarà a ser simplement GIC-E.

Es tracta així de recuperar els orígens: un grup de veïns sense vinculació política que l’any 2002 es van unir amb la idea d´acollir en un projecte comú totes les persones de Collbató que desitjaven un govern municipal que, sobretot, defensés els valors mediambientals, patrimonials i culturals del poble. Va nàixer així una associació cultural i social per treballar els valors de justícia i equitat, preservar el medi ambient i el patrimoni.

En les darreres eleccions municipals vam tenir la capacitat d’apropar-nos a altres formacions simpatitzants amb els nostres principis i objectius, fins al punt d’agafar la nomenclatura de GIC- FEM COLLBATÓ-E. Durant aquest primer any de govern, aquesta unió de noves persones al dia a dia i gestió de l’associació, han portat a ampliar els objectius i valors de l’associació, enfortint els seus principis bàsics, que són: Transparència, participació, ètica, racionalització, professionalitat, proximitat i compromís amb el país, fins el punt de creure cada dia més en tot plegat, sentint-se tothom més a prop i més GIC, en benefici i per un Collbató millor, si cap, motivats i preocupats, en i per totes les àrees que engloben les necessitats de Collbató, actualment al costat dels nostres companys d’equip de govern d’ERC i CDC.

Aquesta força i sentit, han fet un GIC més gran, ampli, viu i fort, deixant la nomenclatura GIC-FEM COLLBATÓ sense sentit de ser ja que podia distorsionar el caràcter independent que sempre ha prevalgut en la candidatura. Entenem que la nostre força ha de ser des del nou GIC. És per tot això que GIC, torna a presentar-se com a tal, amb la seva anterior i originaria imatge i nomenclatura. Tots/es som GIC. I diem junts, des del mateix grup GIC, SOM-HI!

14-06-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal