www.collbatogic.org


Comunicat oficial de 7 d'agost: Jordi Serra ja no representa el GIC)
El Jordi Serra i Massansalvador, ja no representa al GIC

Davant les circumstncies que hem tingut al si de la associaci, alienes a la voluntat de la junta i, finalment, de lassemblea, hem hagut de prendre decisions drstiques cauteritzants, pel b de lassociaci, del pacte de govern i del conjunt del poble. Tot amb la finalitat de reconduir la situaci en la qual ens trobem, i que ja ha transcendit al nostre mbit, que es lassociaci del GIC.

s molt desagradable haver de demanar al nostre cap de llista lacta de regidor, molt. Perqu es trenquen confiances, illusions i es toquen situacions personals. Per quant es prenen decisions com aquesta, s desprs de molt de temps de patir el menyspreu, la indiferncia, el bloqueig i l'oposici als acords del propi grup que el va impulsar i el va defensar. Desprs de molts mesos mirant de conciliar postures mitjanant la mediaci, d'interpretar desitjos, ara ens queda un buit i moltes preguntes, dues d'elles cabdals: Qu hem fet malament? Qu ens ha portat fins aqu?

Aquestes lletres no sn el lloc per parlar malament de ning, ni s la nostra voluntat faltar al respecte a qui fins ara ha estat el nostre regidor. Molt al contrari. Ens limitem a dir que el senyor Jordi Serra i Massansalvador ha deixat de gaudir de la nostra confiana pblica i poltica i, en conseqncia, deixa de pertnyer al GIC a tots els efectes. Aix ens ha portat a prendre mesures disciplinries i a demanar-li lacta de regidor. Intentem aix poder reconduir el programa de govern, que viem perillar si no hi posvem remei. Lestabilitat del govern s i segueix sent la nostre prioritat.

Un pacte de govern que consolida una forma plural i nacional de fer poltica, la illusi de tot un poble, que vota majoritriament per un procs nacional, que vota amb voluntat de canvi, amb transversalitat per opcions transparents, pbliques i de consens. Un projecte que ha de ser el pal de paller de la nova Repblica Catalana. Un nou pas on imperi el municipalisme proper, participatiu, democrtic i de servei. Noms aix al costat del ciutad i dels interessos pblics, podem mirar amb illusi els esdeveniments que ens portaran al Ressorgiment Nacional Catal.

Agram linters de les venes i vens que satansaren a nosaltres, als que ens van fer confiana i sobretot als que fan un Collbat millor amb el seu treball.

Junta del GIC
Collbat, 7 dagost de 2016

Comunicat oficial
07-08-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal