www.collbatogic.org


Comunicat oficial de 7 d'agost: Jordi Serra ja no representa el GIC)
El Jordi Serra i Massansalvador, ja no representa al GIC

Davant les circumstàncies que hem tingut al si de la associació, alienes a la voluntat de la junta i, finalment, de l’assemblea, hem hagut de prendre decisions dràstiques cauteritzants, pel bé de l’associació, del pacte de govern i del conjunt del poble. Tot amb la finalitat de reconduir la situació en la qual ens trobem, i que ja ha transcendit al nostre àmbit, que es l’associació del GIC.

És molt desagradable haver de demanar al nostre cap de llista l’acta de regidor, molt. Perquè es trenquen confiances, il•lusions i es toquen situacions personals. Però quant es prenen decisions com aquesta, és després de molt de temps de patir el menyspreu, la indiferència, el bloqueig i l'oposició als acords del propi grup que el va impulsar i el va defensar. Després de molts mesos mirant de conciliar postures mitjançant la mediació, d'interpretar desitjos, ara ens queda un buit i moltes preguntes, dues d'elles cabdals: Què hem fet malament? Què ens ha portat fins aquí?

Aquestes lletres no són el lloc per parlar malament de ningú, ni és la nostra voluntat faltar al respecte a qui fins ara ha estat el nostre regidor. Molt al contrari. Ens limitem a dir que el senyor Jordi Serra i Massansalvador ha deixat de gaudir de la nostra confiança pública i política i, en conseqüència, deixa de pertànyer al GIC a tots els efectes. Això ens ha portat a prendre mesures disciplinàries i a demanar-li l’acta de regidor. Intentem així poder reconduir el programa de govern, que vèiem perillar si no hi posàvem remei. L’estabilitat del govern és i segueix sent la nostre prioritat.

Un pacte de govern que consolida una forma plural i nacional de fer política, la il•lusió de tot un poble, que vota majoritàriament per un procés nacional, que vota amb voluntat de canvi, amb transversalitat per opcions transparents, públiques i de consens. Un projecte que ha de ser el pal de paller de la nova República Catalana. Un nou país on imperi el municipalisme proper, participatiu, democràtic i de servei. Només així al costat del ciutadà i dels interessos públics, podem mirar amb il•lusió els esdeveniments que ens portaran al Ressorgiment Nacional Català.

Agraïm l’interès de les veïnes i veïns que s’atansaren a nosaltres, als que ens van fer confiança i sobretot als que fan un Collbató millor amb el seu treball.

Junta del GIC
Collbató, 7 d’agost de 2016

Comunicat oficial
07-08-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal