www.collbatogic.org


Resposta al comunicat de l'exregidor del GIC Jordi Serra
El GIC, davant el seguit dacusacions i difamacions vessades pel fins fa uns dies regidor del GIC, Jordi Serra Massansalvador, a travs dun comunicat de premsa per ell difs recentment, manifestem el segent:

1) Jordi Serra no compta amb el suport de cap membre del GIC ni cap membre de la candidatura tal com reflecteix:
a) lacord unnime (17 sobre 17) de lassemblea del GIC en el que es demana que retorni la seva acta de regidor o, en el seu cas, sigui expulsat del nostre Grup Municipal, que per decisi tamb de lassemblea passa a dir-se GIC-E
b) El full signat per la majoria absoluta de la candidatura (14 sobre 17), en el que es demana el canvi de nom del Grup Municipal. Dels tres restants, un era ell i els altres dos no es van pronunciar en cap sentit.
c) El full signat ja en aquests moments per 13 membres de la candidatura (de 17) en el que es demana que sigui expulsat del Grup Municipal en cas que no cessi voluntriament. Properament es recolliran les signatures restants, exceptuant, lgicament, la seva. Aquestes signatures sn tant del membres socis del GIC, com dels independents de la candidatura. En qualsevol cas no compta hores dara amb cap membre que li hagi donat suport xplicit, excepte ell mateix, clar.

2) Jordi Serra no compta amb el suport manifest ni de les EPM, ni dICV, nic partit signant de lacord de candidatura amb el GIC, ni de cap de les moltes sigles que barreja en un intent de confondre lopini pblica. El GIC s lnic dipositari de lacord que va permetre al GIC presentar-se a les eleccions municipal sota la coalici ENTESA, s el propietari de la marca electoral GIC-Fem Collbat-E i s absolutament sobir per prendre les decisions internes i disciplinries que pertoquin en qualsevol tema relatiu a la candidatura, tal com recull el pargraf primer de lacord: El grup dIndependents de Collbat (GIC) i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), des del reconeixement a la independncia, sobirania i el respecte mutus...

3) Jordi Serra no compta amb el suport de cap dels membres de lequip de govern format per ERC, GIC i PDC.

4) En relaci a les acusacions contra el nostre regidor Josep Estrad Calmet, tant sols dir que el POUM es porta, com sha portat de de linici, ja amb el govern anterior, a travs duna comissi integrada per tots els partits poltics presents al Consistori, representaci del Consell de Medi Ambient, vens i tcnics assessors (CAUM) en el marc dun procs obert i de consens, i no hi ha cap acord tancat d'absolutament res. Actualment est en fase de Participaci Ciutadana, posteriorment passar a informe del Consell de Medi Ambient i finalment a lequip redactor. En qualsevol cas, s totalment innecessari defensar el nostre regidor Estrad en temes de respecte al territori perqu la seva trajectria lavala suficientment i s coneguda per tothom.

5) En relaci a les presumptes illegalitats comeses pels rgans de govern del GIC, tot el procs est garantit i recolzat per mplies majories, per la Llei i pels estatuts del GIC. Posar en dubta la democrcia interna quan les coses es fan assambleriament s absurd, groller i no cap en la ment de cap persona mnimament equilibrada. I posar en dubte el respecte al nostres principis fundacionals s tant absurd com lo anterior. Probablement, Jordi Serra no els coneix suficientment per no haver estat soci fundador del GIC.

En conseqncia, cap de les seves recomanacions ser ni tants sols contemplada en all que es refereix al GIC. En relaci a les peticions a lalcalde i socis de govern, ells tenen la paraula.

I si ens vol fer cas, pel respecte que encara li tenim, li recomanem que es reconegui sl, doni la seva batalla particular per perduda i tingui ltica de dimitir voluntriament.

Tothom haur ents hores dara perfectament que si alg est posant en perill el pacte de govern no s el GIC sin precisament ell. La seva sortida seria el punt i final a la crisi en la qu ens ha ficat.

No podem acabar sense demanar pblicament disculpes als nostres vens i als socis de govern per haver coms lenorme error dhaver confiat en ell.

Collbat, 18 dagost de 2016

18-08-2016
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal