www.collbatogic.org


L'aprovaci inicial posa al descobert l'engany de l'ampliaci de la zona industrial
Durant el darrer ple de maig, i malgrat els informes contundentment desfavorables dels Serveis tcnics municipals i del Consell de Medi Ambient, lequip de Govern (PSC, CiU, ERC) va aprovar inicialment lampliaci de la zona industrial Les Ginesteres que ocuparia 21 hectrees de sl qualificat dagrcola despecial inters paisatgstic.

Els documents aprovats posen de manifest que lajuntament ha enganyat reiterada i premeditadament al poble venent-nos el que anomenen Parc empresarial net i respectus. La realitat diu que seran admeses indstries enormement nocives i perilloses, incloent la gesti de residus txics, explosius, inflamables, etc aix com activitats fortament molestes i contaminants com indstries qumiques, metallrgiques, cimenteres, delectrlisis, magatzems de plaguicides, farmacutics, pesticides.....

Per altre banda, les alades reguladores de la nova zona industrial passen a ser de 12 metres en lloc dels 9 metres actualment admesos i, contradient el que ens deien en els fulletons i DVD que tots hem rebut, la ocupaci de les naus industrials ser de 9,2 hectrees i no de 5. Els corredors biolgics shan redut drsticament i les zones verdes pbliques sn majoritriament impracticables.

El GIC intum que darrere daquest projecte hi ha interessos econmics privats estretament vinculats amb el partit socialista, ja que el coordinador del projecte i assessor directe de lalcaldessa en aquest procs, s un alt dirigent del PSC del Baix Llobregat, que ocupa o ha ocupat alts crrecs directius en diverses empreses de gesti immobiliria, construcci, urbanitzaci, etc vinculades al partit, i que sn responsables de actuacions tant desastroses i destructores del territori com el Pla de Ponent entre daltres, empreses que han sofert greus advertiments per part de la Sindicatura de Comptes de la Generalitat de Catalunya per contractacions irregulars, impagament dimpostos, pagaments excessius dhores extraordinries, comptabilitzaci de factures que no corresponen a cap encrrec, etc.

Per rematar el pelotazo, lajuntament ha signat un conveni que permetr un enriquiment espectacular duns promotors escollits a dit, que gaudiran duna plusvlua que pot girar entre els 60 a 80 milions deuros en un primer moment i que desprs, amb el procs durbanitzaci i construcci, augmentar exponencialment. Tot plegat, a crrec del nostre municipi, de la nostra qualitat de vida i del nostre patrimoni pblic i individual.

Amb aquesta aprovaci inicial s'obre el termini per presentar allegacions. El GIC informar puntualment dels trmits a seguir i recordem que en cas d'obtenir majoria suficient en les properes eleccions del dia 27, retirarem aquest projecte per considerar-lo econmica i mediambientalment insostenible, destructor del territori i transformador del model de vida que actualment gaudim. Afortunadament, encara som a temps d'aturar aquesta aberraci.


11-05-2007
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal