www.collbatogic.org


Més de 70.000 firmes reclament que la zona industrial s'aturi
Malgrat la victòria electoral del PSC en aquestes eleccions, l'ampliació de la zona industrial es pot aturar, ja que el procés de tramitació tot just acaba de començar i està pendent de les aprovacions provisionals i definitives davant l'ajuntament i la Generalitat. Aquest tràmit té una durada no inferior a un any i pot ser revocat en qualsevol moment d'aquest període, tant per la pròpia Generalitat com per l'ajuntament..

Durant el mes de juny, el GIC va informar els veïns i veïnes de Collbató de la realitat del projecte amb la documentació aprovada al Ple Municipal i es van assolir prop de 1.200 al·legacions (gairebé el doble que els vots que el PSC va assolir a les eleccions municipals).

A finals del mes de juliol, una plataforma integrada per diverses entitats i persones de Collbató i de l'entorn de Montserrat van posar en marxa una recollida de firmes a través de la web "Salvem Montserrat" i ja compta amb prop de 70.000 adhesions individuals i gairebé 1.000 d'Entitats culturals, excursionistes, esportirtes, religioses, musicals, empreses, etc.

A tot això, l'alcaldessa Josefina Martínez insisteix en que els ja 70.000 adherits són poc menys que una colla d'ignorants per no saber llegir el manifest i que s'està manipulant la opinió pública al fer confondre Collbató amb el Montserrat. (Deu pensar que vivim al Maresme o al Priorat). Per acabar de rematar la feina manifesta a la premsa que no hi haurà contaminació ja que "no hi hauran xemeneies". Lamentable comentari de qui en teoria hauria de saber que la contaminació té focus i causes més importants que una xemeneia i que el concepte de contaminació va bastant més enllà que els fums

Signa el manifest
19-10-2007
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal