www.collbatogic.org


Ms de 70.000 firmes reclament que la zona industrial s'aturi
Malgrat la victria electoral del PSC en aquestes eleccions, l'ampliaci de la zona industrial es pot aturar, ja que el procs de tramitaci tot just acaba de comenar i est pendent de les aprovacions provisionals i definitives davant l'ajuntament i la Generalitat. Aquest trmit t una durada no inferior a un any i pot ser revocat en qualsevol moment d'aquest perode, tant per la prpia Generalitat com per l'ajuntament..

Durant el mes de juny, el GIC va informar els vens i venes de Collbat de la realitat del projecte amb la documentaci aprovada al Ple Municipal i es van assolir prop de 1.200 allegacions (gaireb el doble que els vots que el PSC va assolir a les eleccions municipals).

A finals del mes de juliol, una plataforma integrada per diverses entitats i persones de Collbat i de l'entorn de Montserrat van posar en marxa una recollida de firmes a travs de la web "Salvem Montserrat" i ja compta amb prop de 70.000 adhesions individuals i gaireb 1.000 d'Entitats culturals, excursionistes, esportirtes, religioses, musicals, empreses, etc.

A tot aix, l'alcaldessa Josefina Martnez insisteix en que els ja 70.000 adherits sn poc menys que una colla d'ignorants per no saber llegir el manifest i que s'est manipulant la opini pblica al fer confondre Collbat amb el Montserrat. (Deu pensar que vivim al Maresme o al Priorat). Per acabar de rematar la feina manifesta a la premsa que no hi haur contaminaci ja que "no hi hauran xemeneies". Lamentable comentari de qui en teoria hauria de saber que la contaminaci t focus i causes ms importants que una xemeneia i que el concepte de contaminaci va bastant ms enll que els fums

Signa el manifest
19-10-2007
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal