www.collbatogic.org


La memria ambiental de la zona industrial, una pura farsa
Fa pocs dies, l'ajuntament ha penjat en la seva pgina web una segona memria ambiental redactada per l'equip tcnic del promotor que, suposadament ha de donar resposta a les al.legacions presentades a la Avaluaci Ambiental. Aquesta memria que s ms poltica que tcnica, es dedica a desqualificar a tost aquells que s'oposen al projecte (vens, GIC, Plataformes, Entitats i als 70.000 adherits a la campanya Salvem Montserrat) per segueix sense entrar en el detall de les afectacions reals sobre les persones, el medi natural, el paisatge, etc. aix com les econmiques i socials.

Per abundar en l'engany que es va perpetuant en aquest procs, ens presenta una fotografia extreta de la web de Salvem Montserrat que, com s habitual ha utilitzat sense cap autoritzaci del seu autor i que per altre banda han falsejat ubicant-hi una zona industrial que no s ni la meitat de la projectada. (veure fotos)

Properament farem una valoraci exhaustiva d'aquest document que no dona resposta a cap de les inquietuds manifestades per una gran majoria dels vens de Collbat: Segueixen amb la mateixa extensi, el mateix impacte i tant sols eliminen algunes activitats que per la prpia legislaci vigent no es podrien ubicar al costat de barris urbans, tractant aix de camuflar una actuaci brutal i totalment innecessria sobre el territori. Francament, mai no havem vist un document suposadament tcnic amb connotacions tant poltiques

Fotos comparatives
18-01-2008
  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal